Termékeink

Fontos cégünknek, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk. Ennek érdekében igyekszünk maximális kiszolgálást biztosítani. Munkatársaink kereskedelmi tevékenysége több, mint 20 évre tekint vissza.

NYÍR MTZ WEBÁRUHÁZ

MTZ ÉS MEZŐGAZDASÁGI GÉPALKATRÉSZEK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!

MTZ alkatrészek

Alkatrészeink döntő részét Belorussziából és Lengyelországból importáljuk. A gyárakkal kialakított közvetlen kapcsolat jelentősen csökkenti az alkatrészek beszerzési idejét. Termékeinket folyamatos minőség-ellenőrzésnek vetjük alá, ezáltal minimalizáljuk a hamisítás és selejtes alkatrészek okozta károkat.

Bálaháló és Bálafólia

A hálók kiemelkedő szakítószilárdsággal és tökéletes vállfedéssel rendelkeznek. A fóliák az egyedi gyártási technológiának és magas UV védelemnek köszönhetően a legerősebbek a piacon.

Motor és hidraulika olajok, kenőzsírok

A mezőgazdasági gépek működésének egyik alappillére a különböző motor és hidraulika olajok, kenőzsírok. Vállalkozásunk a Hardt-OIL termékeit forgalmazza.

Talajművelő gépek alkatrészei

Az MTZ alkatrészek mellett kínálatunkban megtalálhatók a talajművelő gépek alkatrészei is. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésre bármilyen kérdésben.

Láncfűrészek és kerti gépek

Többféle márka, minőségi gépek széles választéka. Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő gépet és hozzá tartozó alkatrészt, legyen szó hobbi kertészről vagy ipari fakitermelőről.

További információkért kérem, keressen a +36 30 579 9459-es telefonszámon vagy írjon nekünk a kapcsolat oldalon!

……