Tisztelt Vásárlóink!

Örömmel jelentjük be, hogy elindult webáruházunk, így termékeinket ezúton online is megtekinthetik. Kattintson a webáruház ikonra!

MTZ alkatrészek

Alkatrészeink döntő részét Belorussziából és Lengyelországból importáljuk. A gyárakkal kialakított közvetlen kapcsolat jelentősen csökkenti az alkatrészek beszerzési idejét. Termékeinket folyamatos minőség-ellenőrzésnek vetjük alá, ezáltal minimalizáljuk a hamisítás és selejtes alkatrészek okozta károkat.

Bálaháló és Bálafólia

A hálók kiemelkedő szakítószilárdsággal és tökéletes vállfedéssel rendelkeznek. A fóliák az egyedi gyártási technológiának és magas UV védelemnek köszönhetően a legerősebbek a piacon.

Motor és hidraulika olajok, kenőzsírok

A mezőgazdasági gépek működésének egyik alappillére a különböző motor és hidraulika olajok, kenőzsírok. Vállalkozásunk a Hardt-OIL termékeit forgalmazza.

Talajművelő gépek alkatrészei

Az MTZ alkatrészek mellett kínálatunkban megtalálhatók a talajművelő gépek alkatrészei is. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésre bármilyen kérdésben.

Láncfűrészek és kerti gépek

Többféle márka, minőségi gépek széles választéka. Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő gépet és hozzá tartozó alkatrészt, legyen szó hobbi kertészről vagy ipari fakitermelőről.

További információkért kérem keressen a +36 30 579 9459-es telefonszámon vagy írjon nekünk a kapcsolat oldalon!

……