Nyír MTZ Hungary Kft.

A Nyír MTZ Hungary Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 2014 decemberében alakult. Vállalkozásunk első sorban mezőgazdasági gépek,

azon belül az MTZ traktor alkatrészeinek széles választékban történő értékesítésére szakosodott. Partnereink között egyaránt megtalálhatók viszonteladók, termelő szövetkezetek, önkormányzatok és őstermelők is.

Az MTZ alkatrész értékesítését egy jól összeszokott csapat végzi. Munkatársaink döntő része a 90-es évek elejétől a mezőgazdasági gépalkatrész értékesítés piacán tevékenykedik. A több, mint 20 év alatt felhalmozott tudás és tapasztalat jelentős mértékben hozzájárul, hogy vásárlóink megfelelő

szakmai segítségnyújtásban részesüljenek és megoldást találjunk problémáikra.logo_vektor

Célunk a mezőgazdaságban dolgozók legmagasabb szintű kiszolgálása. Fontosnak tartjuk a minőséget. Kínálatunkban főként eredeti, gyári alkatrészek találhatók. Kiemelt figyelmet fordítunk a kialakult partneri kapcsolatok ápolására, a vásárlóink véleményére és az együttműködéshez elengedhetetlen bizalom megalapozására.

Vállalkozásunk központja Nyíregyházán található. A központi raktár mellett további 5 kihelyezett raktárból szolgáljuk ki a vásárlóinkat országszerte. Viszonteladóinkat és kihelyezett raktárainkat hetente több alkalommal, jelenleg 2 tehergépjárművel szolgáljuk ki túraszerűen. A versenyképesség fenntartása érdekében minimális árréssel dolgozunk. Árainkat igyekszünk a piaci viszonyokhoz képest a legalacsonyabban tartani.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.